I-PACE EV320 SIGNATURE - UNIK LIMITED EDITION

I-PACE EV320 SIGNATURE - UNIK LIMITED EDITION

Nu lanserar vi en Limited Edition av vår elektriska prisvinnare - I-PACE EV320 Signature. Uppdaterad med vårt nya responsiva infotainmentsystemet Pivi Pro, trådlös mobilladdning och trefas snabbladdning. Och såklart med samma design, räckvidd och sportbilsegenskaper som tidigare. Det blir inte bättre.

Med 470 kilometers räckvidd passar I-PACE EV320 Signature de allra flesta. I genomsnitt pendlar vi i Sverige 27 mil i veckan, en I-PACE klarar detta på en full laddning. Bilens självlärande navigationen kan dessutom visa dig närmaste tillgängliga laddstation, hur lång tid laddningen beräknas ta samt kosta.

100 % EL. 100 % JAGUAR.

100 % EL. 100 % JAGUAR.

Att privatleasa vår fantastiska Limited Edition-modell är perfekt för dig som söker ett enkelt bilägande och är sugen att prova på livet med en elbil. Men ändå vill ha en Jaguar.

Njut av innovativ aerodynamisk design, upp till 470 km körning på 100% el och unika sportbilsegenskaper som bara kan fås i en Jaguar. På köpet får du dessutom en Plugsurfing RFID-tagg som ger dig åtkomst till Europas största nätverk av publika laddstationer.

Privatleasing från 6.795 kr/mån*

 

  • *Gäller I-PACE Signature EV320 AWD AUT MY21, inklusive moms, gäller juridisk person och kan ej kombineras med ramavtal. Privatleasing gäller 36 mån och 1000 mil vid 10 % kontantinsats och avdragen miljöbilsbonus. Med reservation för sedvanlig kreditprövning. Uppläggnings och aviavgift tillkommer med 695 kr respektive 60 kr. Förbrukning 22 kWh/100 km, CO2-utsläpp 0 g/km, WLTP, räckvidd upp till 470 km med 18-tums fälgar. Faktisk räckvidd är beroende av olika faktorer som hastighet, körsätt, utrustning etc. Bilen på bilderna kan vara extrautrustad. Med reservation för eventuella tryckfel och slutförsäljning. Lokala avvikelser kan förekomma. Gäller begränsat antal lagerbilar MY21.

I-PACE EV320 ÄR BLAND ANNAT UTRUSTAD MED:

LED-strålkastare

LED-strålkastare

20-tums lättmetallfälgar

20-tums lättmetallfälgar

Uppvärmda framsäten

Uppvärmda framsäten

Meridian™ ljudsystem

Meridian™ ljudsystem

Tonade rutor

Tonade rutor

Trådlösladdning av smartphone

Trådlösladdning av smartphone

UPPLEV BLIXTSNABB RESPONS

Elkraft ger en helt ny sort körglädje. Boka en provkörning nu.

Topp 3 med I-PACE

DESIGN

DESIGN

I-PACE har vunnit pris för sin aerodynamiska design. Bilens låga luftmotstånd gör att den skär effektivt genom luften och maximerar räckvidden och stabiliteten. Den svepande midjelinjen, motorhuvens dramatiska luftintag och de karakteristiska bakflyglarna gör I-PACE snygg ur alla vinklar.

PRESTANDA

PRESTANDA

I-PACE är en elbil. Men det är först och främst en Jaguar. Det omedelbara vridmomentet och fyrhjulsdriften ger I-PACE acceleration som en sportbil. De två synkroniserade elmotorerna utvecklar 400 hk och du når 100 km/h på 4,8 sek. Kittlande elkraft som måste upplevas.

LADDNING

LADDNING

Snabbast laddar du I-PACE med en laddbox och den medföljande Mode 3-kabeln. Bilens inbyggda 11 kW 3-fas AC-laddare ger upp till 65 km räckvidd per timme. En natt räcker gott för en full laddning. I-PACE klarar en laddningshastighet upp till 100 kW via en fast DC-kabel, perfekt vid publik laddning.

Så går privatleasingen till

1. Välj din Jaguar

Tillsammans med din återförsäljare väljer du rätt Jaguar för dig. Antingen beställs bilen eller så står den redo på lagret.

2. Du får nycklarna

Dagen är kommen då du får nycklarna till din nya bil! När du hämtar den får du en grundlig genomgång av alla smarta funktioner.

3. Håll koll på månaderna

Avgiften för din privatleasing betalas i förskott. Betalar du fakturan för leasingmånad 36 av 36, ska bilen lämnas tillbaka sista dagen samma månad.

4. Dags att återlämna bilen

Bilen kontrolleras hos din återförsäljare på återlämningsdagen. Efteråt kan du sätta dig bakom ratten på nästa privatleasingbil, om du har beställt en ny vill säga.

ETT ENKELT ELEKTRISKT LIV

Det är lätt att leva med I-PACE EV320. Här nedan kan du djupdyka i tre olika artiklar och ta reda på exakt hur härlig vår elbil är att köra, ladda och ha som förmånsbil.

NÄSTA GENERATION

I-PACE EV320 är uppdaterad med bland annat trefas snabbladdning och självlärande navigation. Med upp till 470 km räckvidd är inget äventyr utom räckhåll.

LÄS MER

ELBIL I JOBBET

Att köra på el är en vinst både för dig, din arbetsgivare och miljön. I-PACE EV320 ger noll avgasutsläpp vid körning och en roligare upplevelse bakom ratten.

LÄS MER

NY SORTS KÖRGLÄDJE

Den unika Jaguar-kraften är tydlig bakom ratten på vår I-PACE EV320. Designen, de lyxiga detaljerna och den blixtsnabba responsen måste upplevas.

LÄS MER

Är I-PACE rätt bil för dig?

I-PACE är en elbil med kompromisslös prestanda, ren design och tydliga sportbilsegenskaper. Du kan njuta av ett direkt vridmoment på 500 Nm och en räckvidd på upp till 470 km.

 

MER OM I-PACEDärför ska du privatleasa