Jaguar privatleasing - allt du behöver veta

Det är ett stort beslut att skaffa bil och många frågor brukar uppstå. Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna om Jaguar privatleasing.

Vad är privatleasing?

När du privatleasar en bil betalar du en månadskostnad som täcker, bilen, utrustningen och grundservice. Du äger inte bilen och behöver inte oroa dig för en framtida försäljning, när leasingperioden är slut lämnar du bara tillbaka bilen.

Hur länge kan jag privatleasa?

Privatleasing-avtalet gäller vanligtvis i 24 eller 36 månader, men perioden går ofta att anpassa. Din återförsäljare hjälper dig att ta fram ett erbjudande som funkar för dig.

Varför ska jag privatleasa?

Privatleasing är perfekt för dig som vill ha tillgång till en bil, men inte ta ett lån för att köpa den. Du vet exakt vad bilen kostar varje månad och du behöver inte oroa dig för oväntade dyra utgifter. Du får kort sagt alla fördelar av att köra en ny Jaguar - och slipper krånglet med att vara bilägare.

Hur långt får jag köra?

Privatleasing-avtalet skräddarsys efter ditt körbehov och din ekonomi. Som utgångspunkt ingår 1000 mil per år i Jaguars avtal. Är du i behov av en längre körsträcka kan avtalet givetvis anpassas.

Vad händer när privatleasing-avtalet löper ut?

Bilen kontrolleras hos din återförsäljare på återlämningsdagen. Efteråt kan du sätta dig bakom ratten på nästa privatleasingbil, om du har beställt en ny vill säga.

Privatleasa din drömbil idag