F-PACE SIGNATURE P250

F-PACE SIGNATURE P250

Just nu har vi riktigt bra privatleasingpris på vår sportiga och populära F-PACE Signature med bensindriven motor på 250 hk. Designen är inspirerad av vår klassiker F-TYPE och lättviktsarkitekturen i kombination med avancerad dynamisk teknik ger otrolig prestanda. En SUV med sportbilskänsla – som är kul att köra varje dag.

Privatleasing från 6.495 kr/mån*

 

*Gäller F-PACE Signature P250 AWD AUT MY21, 36 mån och 3000 mil. Månadsbetalning baseras på en rörlig ränta, övermil debiteras med 13 kr inkl. moms per mil. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer med 695 kr respektive 60 kr. Fri service i 3 år max 10 000 mil. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för sedvanlig kreditprövning, prisändringar, eventuella tryckfel och slutförsäljning. Lokala avvikelser kan förekomma. Gäller begränsat antal lagerbilar MY21.

F-PACE Signature är bland annat utrustad med:

Fast panoramatak

Fast panoramatak

19-tums aluminiumfälgar ”Style 5037”

19-tums aluminiumfälgar ”Style 5037”

Uppvärmd ratt

Uppvärmd ratt

Takrelingar i silver/svart

Takrelingar i silver/svart

Tonade rutor

Tonade rutor

Eldriven baklucka

Eldriven baklucka

Jaguar-prestanda? Prova F-PACE så förstår du!

Boka en provkörning och upplev den otroliga prestandan.

Topp 3 med F-PACE

KÖREGENSKAPER

KÖREGENSKAPER

Jaguar F-PACE kombinerar sportig hantering och dramatisk design som ingen annan SUV. Den kompressormatade Ingenium-motorn och lättviktsarkitekturen i aluminium gör körupplevelsen till något alldeles extra.

DYNAMISK DESIGN

DYNAMISK DESIGN

F-PACE exteriör är skapad för att uppnå exceptionell prestanda. Från den upphöjda motorhuven till de typiska bakflyglarna präglas det kraftfulla utseende av en distinkt känsla. Resultatet väcker garanterat uppmärksamhet på vägarna.

SÄKER & PRAKTISK

SÄKER & PRAKTISK

F-PACE är tekniskt avancerad och otroligt praktisk – den har allt du behöver för en aktiv livsstil. Avancerade förarassistanssystem gör varje resa avslappnad och dina passagerare har gott om plats och kan ständigt vara uppkopplade.

Så går privatleasingen till

1. Välj din Jaguar

Tillsammans med din återförsäljare väljer du rätt Jaguar för dig. Antingen beställs bilen eller så står den redo på lagret.

2. Du får nycklarna

Dagen är kommen då du får nycklarna till din nya bil! När du hämtar den får du en grundlig genomgång av alla smarta funktioner.

3. Håll koll på månaderna

Avgiften för din privatleasing betalas i förskott. Betalar du fakturan för leasingmånad 36 av 36, ska bilen lämnas tillbaka sista dagen samma månad.

4. Dags att återlämna bilen

Bilen kontrolleras hos din återförsäljare på återlämningsdagen. Efteråt kan du sätta dig bakom ratten på nästa privatleasingbil, om du har beställt en ny vill säga.

Är F-PACE rätt bil för dig?

Bakom ratten i F-PACE visar du att du hellre kör din egen väg än i andras hjulspår. Det är en SUV med sportbilskänsla och enastående prestanda.

 

MER OM F-PACEDärför ska du privatleasa