JAGUAR PRIVATLEASING

JAGUAR PRIVATLEASING

DET ENKLASTE SÄTTET ATT ÄGA EN JAGUAR

När du privatleasar får du allt du älskar med att ha en Jaguar, utan att behöva äga den. Ett superenkelt bilägande som passar dig som älskar att köra och bara vill bekymra dig om nästa utflyktsmål. Här nedan ser du alla modeller som du kan privatleasa just nu.

F-PACE

F-PACE

Just nu har vi riktigt bra privatleasingpris på vår sportiga och populära F-PACE Signature med bensindriven motor på 250 hk. Designen är inspirerad av vår klassiker F-TYPE och lättviktsarkitekturen i kombination med avancerad dynamisk teknik ger otrolig prestanda. En SUV med sportbilskänsla – som är kul att köra varje dag.

från 6.981 kr/mån*

SE ERBJUDANDE

Så går privatleasingen till

1. Välj din Jaguar

Tillsammans med din återförsäljare väljer du rätt Jaguar för dig. Antingen beställs bilen eller så står den redo på lagret.

2. Du får nycklarna

Dagen är kommen då du får nycklarna till din nya bil! När du hämtar den får du en grundlig genomgång av alla smarta funktioner.

3. Håll koll på månaderna

Avgiften för din privatleasing betalas i förskott. Betalar du fakturan för leasingmånad 36 av 36, ska bilen lämnas tillbaka sista dagen samma månad.

4. Dags att återlämna bilen

Bilen kontrolleras hos din återförsäljare på återlämningsdagen. Efteråt kan du sätta dig bakom ratten på nästa privatleasingbil, om du har beställt en ny vill säga.

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp?

Kontakta din närmaste återförsäljare så kan ni tillsammans skräddarsy en lösning som matchar ditt behov.

4 skäl att välja Jaguar privatleasing

Ekonomisk trygghet

Glöm dyra oförutsedda utgifter. När du betalat månadsavgiften, eller hyran, för bilen behöver du bara räkna in försäkring, skatt och drivmedel.

Ingen försäljning

En annan fördel med privatleasing är att du slipper allt som rör en framtida bilförsäljning. För när hyrestiden är över lämnar du bara tillbaka bilen.

Frihet att byta bil

Löptiden för våra privatleasing-avtal är 2 eller 3 år och när avtalstiden är slut är det fritt fram att välja en ny bil. Vi rekommenderar ett byte minst var tredje år.

Enkel återlämning

Bilen kontrolleras hos din återförsäljare på återlämningsdagen. Efteråt kan du sätta dig bakom ratten på nästa privatleasingbil, om du har beställt en ny vill säga.

Jaguar privatleasing - allt du behöver veta:

Jaguar privatleasing har många fördelar. Men hur går det till? Här har vi samlat svaren på några av de vanligaste frågorna.

Att privatleasa en ny Jaguar innebär att du betalar en månadskostnad som täcker, bilen, utrustningen och grundservice. Du äger inte bilen och behöver inte oroa dig för en framtida försäljning eller värdeminskning. När leasingperioden är slut, lämnar du tillbaka bilen.

Privatleasing-avtalet gäller vanligtvis i 2-3 år, men perioden går ofta att anpassa. Vi samarbetar med DNB Finans, en av nordens ledande aktörer inom inom bank, finans och försäkring, för att kunna erbjuda dig bästa möjliga villkor.

Privatleasing är perfekt för dig som vill ha tillgång till en bil, men inte ta ett lån för att köpa den. Du vet exakt vad bilen kostar varje månad och du behöver inte oroa dig för oväntade dyra utgifter. Du får kort sagt alla fördelar av att köra en ny Jaguar - och slipper krånglet med att vara bilägare.

Har du fler frågor? Läs vår FAQ eller kontakta din närmaste återförsäljare.

Se andra finansieringsval

KAMPANJPRIS

Här har vi samlat alla aktuella kampanjer och erbjudanden för dig som privatperson. Välj bland många olika modeller, motorer och utrustningspaket. Sätt igång och hitta din drömbil till ett drömpris.

LÄS MER

FLEET & BUSINESS

Vi vet vad som är viktigt när du ska välja förmånsbil. Alla våra bilar uppfyller de strängaste kraven vad gäller allt från försäkring och servicekostnader till värdeminskning, bränsleförbrukning och CO2-utsläpp.

LÄS MER
Vill du veta mer? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Var först med senaste nytt om Jaguar, kommande event, lanseringar och attraktiva erbjudande.