JAGUAR I-PACE EV320 100% EL. 100% UNIK.

Möt Jaguar I-PACE EV320 Signature Limited Edition – en unik och tidsbegränsad version av vår prisvinnande elbil. Bilen är uppdaterad med vårt nya responsiva infotainmentsystemet Pivi Pro, trådlös mobilladdning och trefas snabbladdning. Och såklart har den samma design, räckvidd och sportbilsegenskaper som tidigare. Det blir inte bättre.

SIGNATURE LIMITED EDITION

SIGNATURE LIMITED EDITION

Billån: 7.192 kr/mån

PRIS FRÅN 799.900 KR*

LÄS MER
SIGNATURE ADVANCED

SIGNATURE ADVANCED

Billån: 7.606 kr/mån

PRIS FRÅN 845.900 KR*

LÄS MER

Topp 3 med I-PACE

DESIGN

DESIGN

I-PACE har vunnit pris för sin aerodynamiska design. Bilens låga luftmotstånd gör att den skär effektivt genom luften och maximerar räckvidden och stabiliteten. Den svepande midjelinjen, motorhuvens dramatiska luftintag och de karakteristiska bakflyglarna gör I-PACE snygg ur alla vinklar.

PRESTANDA

PRESTANDA

I-PACE är en elbil. Men det är först och främst en Jaguar. Det omedelbara vridmomentet och fyrhjulsdriften ger I-PACE acceleration som en sportbil. De två synkroniserade elmotorerna utvecklar 400 hk och du når 100 km/h på 4,8 sek. Kittlande elkraft som måste upplevas.

LADDNING

LADDNING

I-PACE laddas snabbast med hjälp av en laddbox och den medföljande Mode 3-kabeln. Bilens inbyggda 11 kW 3-fas AC-laddare ger upp till 65 km räckvidd per timme. En natt räcker gott för en full laddning. I-PACE klarar en laddningshastighet upp till 100 kW via en fast DC-kabel, perfekt att använda vid publika laddstationer.

Provkör med kittlande elkraft!

Provkör med kittlande elkraft!

Är eldrift rätt för dig?

I-PACE är en elbil med kompromisslös prestanda, ren design och tydliga sportbilsegenskaper. Du kan njuta av ett direkt vridmoment på 500 Nm och en räckvidd på upp till 470 km.

 

LÄS MER OM I-PACEHITTA ÅTERFÖRSÄLJARE