JAGUAR F-PACE SIGNATURE SPORTIG OCH DYNAMISK

SUV:en som bara kan vara en Jaguar. F-PACE har en sportig design och imponerande effektivitet. I våra Signature-modeller får du ta del av godsaker som 20-tums fälgar, uppvärmd ratt och Navigation Pro. Välj mellan en bensindriven motor med mildhybridteknik eller en innovativ laddhybrid som erbjuder över 5 mils körning på 100% el.

SIGNATURE P250

SIGNATURE P250

Billån: 5.394 kr/mån

PRIS FRÅN 599.900 KR*

LÄS MER
SIGNATURE P400e PHEV

SIGNATURE P400e PHEV

Billån: 7.013 kr/mån

PRIS FRÅN 779.900 KR*

LÄS MER

Topp 3 med F-PACE

KÖREGENSKAPER

KÖREGENSKAPER

Jaguar F-PACE kombinerar sportig hantering och dramatisk design som ingen annan SUV. Den kompressormatade Ingenium-motorn och lättviktsarkitekturen i aluminium gör körupplevelsen till något alldeles extra.

DYNAMISK DESIGN

DYNAMISK DESIGN

F-PACE exteriör är skapad för att uppnå exceptionell prestanda. Från den upphöjda motorhuven till de typiska bakflyglarna präglas det kraftfulla utseende av en distinkt känsla. Resultatet väcker garanterat uppmärksamhet på vägarna.

SÄKER & PRAKTISK

SÄKER & PRAKTISK

F-PACE är tekniskt avancerad och otroligt praktisk – den har allt du behöver för en aktiv livsstil. Avancerade förarassistanssystem gör varje resa avslappnad och dina passagerare har gott om plats och kan ständigt vara uppkopplade.

Unik Jaguar-kraft?

Unik Jaguar-kraft?

Provkör F-PACE så förstår du!

Familjens svarta får?

Bakom ratten i F-PACE visar du att du hellre kör din egen väg än i andras hjulspår. Det är en SUV med sportbilskänsla och enastående prestanda.