JAGUAR I-PACE EV320 SOM FÖRMÅNSBIL

Möt Jaguar I-PACE EV320 Signature Limited Edition – en unik och tidsbegränsad version av vår prisvinnande elbil. Bilen är uppdaterad med vårt nya responsiva infotainmentsystemet Pivi Pro, trådlös mobilladdning och trefas snabbladdning. Och såklart har den samma design, räckvidd och sportbilsegenskaper som tidigare. Det blir inte bättre.

SIGNATURE LIMITED EDITION

SIGNATURE LIMITED EDITION

Finansiell leasing: 4.918 kr/mån

Förmånsvärde: 3.028 kr/mån (vid 50% marginalskatt)

LÄS MER
SIGNATURE ADVANCED

SIGNATURE ADVANCED

Finansiell leasing: 5.201 kr/mån

Förmånsvärde: 3.410 kr/mån (vid 50% marginalskatt)

LÄS MER

Topp 3 med I-PACE

DESIGN

DESIGN

I-PACE har vunnit pris för sin aerodynamiska design. Bilens låga luftmotstånd gör att den skär effektivt genom luften och maximerar räckvidden och stabiliteten. Den svepande midjelinjen, motorhuvens dramatiska luftintag och de karakteristiska bakflyglarna gör I-PACE snygg ur alla vinklar.

PRESTANDA

PRESTANDA

I-PACE är en elbil. Men det är först och främst en Jaguar. Det omedelbara vridmomentet och fyrhjulsdriften ger I-PACE acceleration som en sportbil. De två synkroniserade elmotorerna utvecklar 400 hk och du når 100 km/h på 4,8 sek. Kittlande elkraft som måste upplevas.

LADDNING

LADDNING

I-PACE laddas snabbast med hjälp av en laddbox och den medföljande Mode 3-kabeln. Bilens inbyggda 11 kW 3-fas AC-laddare ger upp till 65 km räckvidd per timme. En natt räcker gott för en full laddning. I-PACE klarar en laddningshastighet upp till 100 kW via en fast DC-kabel, perfekt att använda vid publika laddstationer.

Accelerera ljudlöst!

Boka en i-PACE provkörning och upplev den kittlande elektriska prestandan.

SÅ ÄR LIVET MED ELBIL

Det är lätt att leva med I-PACE EV320. Här nedan kan du djupdyka i fyra olika artiklar och ta reda på exakt hur härlig vår elbil är att köra, ladda och ha som förmånsbil.

ELBIL I JOBBET

Att köra på el är en vinst både för dig, din arbetsgivare och miljön. I-PACE EV320 ger noll avgasutsläpp vid körning och en roligare upplevelse bakom ratten.

LÄS MER

EN ELEKTRISK AFFÄR

Ta reda på mer om fördelarna med finansiell leasing som låter dig köra nya lyxiga I-PACE i jobbet – utan att behöva köp den.

LÄS MER

LADDADE JOBBDAGAR

I-PACE är lätt att leva med och ladda. Här reder vi ut vad som gäller kring bidrag för installation av en laddbox hemma och du bäst tankar batteriet.

LÄS MER

RÄKNA HEM VÅR ELBIL

I-PACE kvalificerar för full miljöbonus och har ett attraktivt förmånsvärde. Ta reda på ungefär hur mycket du kan spara på att köra på el istället för bensin eller diesel.

LÄS MER

Duger 0-100 km/h på 6,4 sek?

I-PACE är en elbil med kompromisslös prestanda, ren design och tydliga sportbilsegenskaper. Du kan njuta av ett direkt vridmoment på 500 Nm och en räckvidd på upp till 470 km.