Jaguar F-PACE som förmånsbil

F-PACE är visuellt inspirerad av vår klassiker F-TYPE och är en SUV med sportbils-DNA. Bilen klarar alla väglag, och med sina distinkta köregenskaper och tekniskt avancerade motor, är F-PACE riktigt spännande att köra. Oavsett om du bara ska till jobbet, skjutsa kidsen till träningen eller iväg på en helgresa i Europa.

SIGNATURE P250

SIGNATURE P250

Finansiell leasing: 4.315 kr/mån

Förmånsvärde: 4.054 kr

LÄS MER
SIGNATURE P400e PHEV

SIGNATURE P400e PHEV

Finansiell leasing: 5.610 kr/mån

FÖRETAGSPRIS FRÅN 779.900 KR

LÄS MER

Topp 3 med F-PACE

KÖREGENSKAPER

KÖREGENSKAPER

Jaguar F-PACE kombinerar sportig hantering och dramatisk design som ingen annan SUV. Den kompressormatade Ingenium-motorn och lättviktsarkitekturen i aluminium gör körupplevelsen till något alldeles extra.

DYNAMISK DESIGN

DYNAMISK DESIGN

F-PACE exteriör är skapad för att uppnå exceptionell prestanda. Från den upphöjda motorhuven till de typiska bakflyglarna präglas det kraftfulla utseende av en distinkt känsla. Resultatet väcker garanterat uppmärksamhet på vägarna.

SÄKER & PRAKTISK

SÄKER & PRAKTISK

F-PACE är tekniskt avancerad och otroligt praktisk – den har allt du behöver för en aktiv livsstil. Avancerade förarassistanssystem gör varje resa avslappnad och dina passagerare har gott om plats och kan ständigt vara uppkopplade.

Prestanda i toppklass?

Prestanda i toppklass?

Provkör F-PACE så förstår du!

Sugen på sportig hantering?

Bakom ratten i F-PACE visar du att du hellre kör din egen väg än i andras hjulspår. Det är en SUV med sportbilskänsla och enastående prestanda.