JAGUAR FLEET & BUSINESS

JAGUAR FLEET & BUSINESS

DU FÖRTJÄNAR EN JAGUAR SOM FÖRMÅNSBIL

För den som söker en förmånsbil som inspirerar och motiverar, och ändå ryms inom budgeten, är en Jaguar det självklara valet. Vårt stora utbud av tillval gör att vi kan skräddarsy en bil som passar dig eller ditt företag perfekt.

Och tack vare innovativa Ingenium-motorer samt tillgången till laddhybrider och elbilar levererar en Jaguar alltid hög prestanda, imponerande bränsleekonomi och låga CO2-utsläpp. Långa serviceintervall och höga andrahandsvärden gör inte affären sämre. Här nedan ser du alla modeller som du välja som förmånsbil just nu.

I-PACE EV400

I-PACE EV400

FÖRMÅNSVÄRDE: 3.410 KR/MÅN (VID 50% MARGINALSKATT)

SE ERBJUDANDE
F-PACE

F-PACE

Finansiell leasing från 4.315 kr/mån

SE ERBJUDANDE

3 STEG TILL DIN JAGUAR

1. Hitta rätt Jaguar

Resan börjar med provkörningar hos din närmaste återförsäljare. Våra bilars unika köregenskaper, prestanda och komfort måste upplevas. Vi lovar att det finns en Jaguar som känns helt rätt för dig.

2. Få ett erbjudande

Vi skräddarsyr ett erbjudande. Det går kvickt för oss att anpassa avtalet så att det matchar din körstil, livsstil, förbrukning och inkomst.

3. Kör iväg i drömbilen

Inom kort levereras din drömbil. Finns den på lager får du den direkt. Innan du ger dig iväg får du en grundlig genomgång av bilen så att du har full koll på alla smarta funktioner.

UNDRAR DU NÅGOT?

UNDRAR DU NÅGOT?

Kontakta din återförsäljare om du har frågor om förmånsbilar, finansiell leasing och våra modeller.

3 fördelar med EN Jaguar som förmånsbil

1. Ny bil dygnet runt

Njut av en sprillans ny, modern, bekväm och tekniskt avancerad bil när du vill. Både på jobbet och på fritiden. Fullt utrustad från första dagen.

2. Inga dyra överraskningar

Du vet exakt vad bilen kostar dig varje månad. Inga överraskande utgifter behöver räknas in i budgeten. Bara försäkring, skatt och drivmedel tillkommer.

3. Jaguar Care i 3 år

Med din bil följer 3 års fri service och fabriksgaranti (upp till 10 000 mil). 3 års vagnskadegaranti, lackgaranti och vägassistans i Europa och 6 års rostskydd.

Jaguar som förmånsbil - allt du behöver veta:

Att välja en Jaguar som förmånsbil många fördelar. Här har vi samlat svaren på några av de vanligaste frågorna.

Förmånsvärde är den skattepliktiga förmånen att få köra en tjänstebil även på fritiden. Förmånsvärdet plussas på den anställdas bruttolön och skatten dras sedan på det totala beloppet.

En tjänstebil är tänkt att bara användas i jobbet. En förmånsbil är en bil som får användas både i jobbet och på fritiden. Detta är en förmån som den anställda måste betala skatt för. Hur hög skatten blir beror på bilens förmånsvärde som årligen bestäms av Skatteverket.

Med en Jaguar som förmånsbil får du ett helt bekymersfritt bilägande. Utöver en sprillans ny, bekväm och tekniskt avancerad bil får du en lättöverskådligare ekonomi.

Har du fler frågor? Läs vår FAQ eller kontakta din närmaste återförsäljare.

Se andra finansieringsval

KAMPANJPRIS

Här har vi samlat alla aktuella kampanjer och erbjudanden för dig som privatperson. Välj bland många olika modeller, motorer och utrustningspaket. Sätt igång och hitta din drömbil till ett drömpris.

LÄS MER

PRIVATLEASING

När du privatleasar får du allt du älskar med en Jaguar, utan att behöva ta ett lån för att äga den. Här hittar du våra bästa privatleasing-erbjudande just nu. Välkommen till ett helt bekymmersfritt bilinnehav.

LÄS MER
Håll dig uppdaterad! Få vårt nyhetsbrev
Var först med senaste nytt om Jaguar, kommande event, lanseringar och attraktiva erbjudande.