LIGG FÖRE: KÖR ELBIL I JOBBET

Att köra på el är en vinst både för dig, din arbetsgivare och miljön. I-PACE EV320 Signature Limited Edition ger minskad miljöpåverkan i form av noll avgasutsläpp vid körning, en roligare upplevelse bakom ratten och visar att du ligger i framkant. Att det är en tidsbegränsad bilmodell utrustad med det nya infotainmentsystemet Pivi Pro, trådlös mobilladdning och trefas snabbladdning gör inte saken sämre.

Välj din nästa tjänstebil både med hjärtat, hjärnan och plånboken. Be om en offert på höstens bästa elektriska nybilsköp.

100 % el. 100 % Jaguar

100 % el. 100 % Jaguar

I-PACE är en elbil. Men där slutar likheterna med andra batteridrivna bilar. För det är först och främst en Jaguar. Det märks i den kompromisslösa prestandan, prisvinnande designen och de tydliga sportbilsegenskaperna.

Bilens millimeterprecisa viktfördelning ger ett direkt vridmoment på 500 Nm och tar dig upp i 100 km/h på 6,4 sekunder. Och med en räckvidd upp till 470 km är inget möte, ärende eller kick-off utom räckhåll.

Billigare i drift

Billigare i drift

Tack vare eldriften blir driftkostnaden betydligt billigare per mil jämfört med bensin- eller dieseldrivna tjänstebilar.

Men det finns fler ekonomiska fördelar. I-PACE kvalificerar för full miljöbilsbonus på 60.000 kronor.

Ett belopp som du som ägare får utbetalt efter att ha kört bilen i sex månader.

Lyxig och lätt att ladda

Lyxig och lätt att ladda

Jaguar I-PACE kan laddas på flera olika sätt, till exempel via en laddbox hemma över natten, på arbetsplatsen eller längs med vägen.

Pluggar du in bilen med en 50 kW-laddare när du kommer till jobbet har du 63 km räckvidd efter bara 15 minuter.

På köpet får du dessutom tre års fri service, en rymlig och luftig kupé med vackra, handgjorda detaljer som ger en riktigt lyxig bilkänsla.

VÄLJ RÄTT FINANSIERING

Du kan finansiera din nya Jaguar I-PACE på flera olika sätt. Välj det alternativ som bäst matchar din livsstil.

PRIVATLEASING

PRIVATLEASING

från 6.795 kr/mån*

SE ERBJUDANDE
KAMPANJER

KAMPANJER

Billån från 7.192 kr/mån

SE ERBJUDANDE
FLEET & BUSINESS

FLEET & BUSINESS

Finansiell leasing från 4.918 kr/mån

SE ERBJUDANDE